Održivi proizvodi

NAČIN

PROSTORIJA

Indukcijska štednja

Indukcijska tehnologija je izvrsna zato što prenosi energiju izravno na magnetsko posuđe, a na taj se način gubi vrlo malo topline. Osim toga, (indukcijska) kuhališta su vrlo brza, što ti pomaže da uštediš vrijeme i smanjiš mjesečna davanja za struju.

Pogledaj detalje

Štedi dok kuhaš

Za brzu pripremu ukusne hrane, potrebna ti je sva pomoć u kuhinji koju možeš dobiti. Znaš li da ti plinsko kuhalište pomaže uštedjeti vrijeme jer ima 12 % jači plamen od običnog?

Pogledaj detalje

LED - briljantna ideja

Štedi novac i sačuvaj okoliš u 2 jednostavna koraka: zamijeni sve žarulje u svom domu s LED žaruljama i … Ugasi svjetlo svaki put kad ti ne treba. Zašto se razbacivati kad možeš uštedjeti i profitirati?

Pogledaj detalje

Dekorativna svjetla: Puno atmosfere za malo novca

Ne moraš se više bojati mraka! Napokon možeš ostaviti noćno svjetlo da gori cijelu noć jer naša dekorativna rasvjeta ima solarno punjenje.

Pogledaj detalje

Prednosti prilagodljivog svjetla

Nema potrebe da osvjetljavaš cijelu sobu ako te je potpuno obuzelo omiljeno štivo. Odaberi prilagodljiva rješenja koja snop svjetlosti usmjeravaju točno tamo gdje ti je potrebno. Tako ćeš stvoriti ugodnu atmosferu i uštedjeti energiju!

Pogledaj detalje

Svjetlo na kraju ormara

Sad kada imaš sva potrebna rasvjetna rješenja, ne moraš tumarati u polumraku u potrazi za stvarima. Osim toga, osvijetliš li samo onaj dio prostora koji ti je potreban, odgovorno koristiš energiju. 

Pogledaj detalje

Kupi jednom i koristi stalno

Zašto kupovati 500 baterija ako trebaš samo jednu? Izaberi pravu stvar za svoj novčanik i okoliš.

Pogledaj detalje

Lampe koje štede enrgiju

Rasvjeta je jako bitna za tvoje svakodnevno raspoloženje. Izaberi lampu koja ti najbolje odgovara i smanji davanja za struju!

Pogledaj detalje

Pretvori večeru od sinoć u današnji ručak!

Ostaci sinoćnje večere mogu postati današnji ručak, odabereš li prava rješenja za pohranu. Posude za odlaganje i čuvanje hrane spriječit će prolijevanje tekućine i smrzavanje onog što sadrže, a imaju i ventil u poklopcu koji omogućuje učinkovito podgrijavanje čak i u mikrovalnoj pećnici. Bacat ćeš manje te u isto vrijeme uštedjeti, kako na prostoru u frižideru tako i na vremenu i energiji za kuhanje.

Pogledaj detalje

Organiziraj se i štedi novac

Iskoristi prostor koji imaš u frižideru i kuhinjskim ormarićima najbolje što možeš uz prozirne staklenke i kutije. Tvoja će kuhinja izgledati ljepše, a ti ćeš na prvi pogled znati s kojim sve sastojcima raspolažeš.  

Pogledaj detalje

Posuda za sve

Napokon… Manje suđa za oprati. Otkrij multifunkcionalne staklene posude u kojima možeš kuhati, čuvati hranu u frižideru ili je ponijeti na posao.

Pogledaj detalje

Para koja čuda radi

Tijekom kuhanja najvažnije je zadržati nutritivnu vrijednosti svih sastojaka. I uštedjeti na resursima – poput vremena i energije. Otkrij dodatke za kuhanje na pari i napravi prvi korak prema zdravijem stilu života!

Pogledaj detalje

Nemoj kupovati - uzgajaj

Misliš li da za cvijeće i povrće iz vlastitog uzgoja trebaš imati veliko dvorište? Vjeruj nam kad ti kažemo da svatko može imati mali vrt… Čak i u vlastitoj kuhinji. Uzgajaj začine, povrće i ukrasno bilje kako bi ti uvijek bili svježi i pri ruci. 

Pogledaj detalje

Kuhinjski vrt

Tegle za uzgoj biljaka u zatvorenom imaju specijalni sustav koji kontrolira stupanj vlažnosti zemlje tvojih biljaka. Uživaj u dolasku kući, u svoj privatni vrt!

Pogledaj detalje

Kuhinjske miješalice koje čuvaju vodu

Tvoj način života ne mora se ni malo promijeniti. Jedina promjena bit će vidljiva na računima za vodu jer možeš smanjiti njenu potrošnju i do 50 %. Otkrij održiva rješenja za vodu i počni razmišljati kako ćeš potrošiti sav novac koji ćeš uštedjeti! 

Pogledaj detalje

Dodatna pomoć s uštedama u kupaonici

Znaš li da svaki dan možeš trošiti do trećinu manje vode? Sve IKEA miješalice za vodu pomažu ti da uštediš vodu, a neke od njih su dizajnirane tako da štede toplu vodu zahvaljujući sustavu koji blokira njen protok kad ti ne treba.

Pogledaj detalje

Lako je reciklirati. Samo trebaš dobar sustav za razvrstavanje otpada

Bez obzira na to želiš li razvrstavati, odlagati ili reciklirati otpad u svojoj kuhinji – od limenki do novina i časopisa koji ti više ne trebaju – mi ti nudimo cjelovita rješenja!

Pogledaj detalje