POČNI U SVOME DOMU
ŠTEDJETI NOVCE
I OKOLIŠ


Spusti se na održivost

Male promjene, velike uštede

Naša vizija je kreiranja boljeg svakodnevnog života za sve. Ono što je dobro za ljude, dobro je, na duge staze, i za nas. Naša poslovna ideja da kombiniramo dobar dizajn, funkcionalnost, kvalitetu i održivosti s cijenama tako niskima da su prihvatljive većini je temelj na kojem gradimo naš udio u kreiranju boljeg doma za ljude s prosječnim primanjima.  

Želimo biti ekonomični s resursima. Ne želimo trošiti uzalud i uvijek težimo k tome da napravimo više s manje izvora. To je dio osnovnih IKEA vrijednosti koje potiču od naših korjena u  kamenitom krajoliku Smålanda u južnoj švedskoj. Jer tamo ljudi zaista moraju dobro iskorisitit ono što im pruža škrta zemlja. 

Pročitaj više o projektu Male promjene, velike uštede i inspiriraj se održivim pričama.

#malepromjene #velikeustede

Odlučili smo kako ove godine nećemo čekati ljeto da bismo igrali našu malu igru sortiranja, već ćemo s promjenama početi odmah. Moramo početi redovito sortirati svoj otpad kako bismo potaknuli druge
Emilija Čegec

Emilija Čegec

Ambasadorica održivog života kod kuće

“Odlučili smo kako ove godine nećemo čekati ljeto da bismo igrali našu malu igru sortiranja, već ćemo s promjenama početi odmah. Moramo početi redovito sortirati svoj otpad kako bismo potaknuli druge.”

Pročitajte cijelu priču

Pogledaj sve priče

Možda mi još nedostaje inspiracije, ali vjerujem da se tu negdje krije odgovor za ljepši i održiviji život kod naše kuće!
Andrea Matoković

Andrea Matoković

Ambasadorica održivog života kod kuće

“Možda mi još nedostaje inspiracije, ali vjerujem da se tu negdje krije odgovor za ljepši i održiviji život kod naše kuće!.”

Pročitajte cijelu priču

Pogledaj sve priče

Kako se naš glas može čuti? To ne znamo ni sami, ali tu su IKEA stručnjaci za održivost koji će nam pomoći najbolje iskoristi ovu priliku i dokazati da možemo brinuti o okolišu i pritom štedjeti.
Željka Kucić

Željka Kucić

Ambasadorica održivog života kod kuće

“Kako se naš glas može čuti? To ne znamo ni sami, ali tu su IKEA stručnjaci za održivost koji će nam pomoći najbolje iskoristi ovu priliku i dokazati da možemo brinuti o okolišu i pritom štedjeti..”

Pročitajte cijelu priču

Pogledaj sve priče

Ikea Ikea Ikea

Održivi život na dohvat ruke

IKEA ima održivi razvoj u svom DNA. Posvećeni smo kreiranju dostupnih proizvoda koji će ti pomoći da živiš ljepši, održiviji život kod kuće. 

Saznaj vise detalja

Ikea Ikea Ikea

Otvaranje boljih mogućnosti za djecu kroz igru

Zamisli da si dijete koje je dobilo škrinju s blagom punu igračaka! Ili još bolje, zamisli škrinju s igračkama koje će ti pomoći razviti osnovne vještine kao što su kreativnost i kritičko razmišljanje.
Pogledaj njihovu snagu